Broskvové Himaláje
Příprava je u tohoto moučníku snadná a rychlá. Když se vám ohlásí návštěva, krásně stihnete pohoštení přichystat. Za hodinu máte hotovo, můžete řezy dát vychladit do lednice, aby byl tvaroh pěkně ztuhlý.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 740 kJ / 4 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,88 g |
Tuky | 162,86 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 571,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: První těsto: Celá vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Přidáme olej a vmícháme ostatní suroviny. Vše ručním robotem zpracujeme.
Krok 2: Druhé tvarohové těsto: Ručním robotem zpracujeme všechny suroviny v řídké těsto, puding v prášku zajistí, že tvaroh pečením krásně ztuhne.
Krok 3: Plech vyložíme pečicím papírem a nalijeme na něj polovinu prvního těsta. Druhé tvarohové těsto nalijeme celé a poklademe hustě broskvemi.
Krok 4: Zbytkem prvního těsta zalijeme broskve a tvaroh a dáme péct. Zvolna, zhruba 160 - 170 °C (podle zkušeností s vlastní troubou). Upečení zkoušíme tak, že vpíchneme špejli. Musí být suchá aby byl i tvaroh upečený.
Krok 5: Hotový moučník dáme vychladit. Před servírováním poprášíme moučkovým cukrem.
Zveřejněno 1. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové Himaláje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2D5
Moje poznámka
Broskvové Himaláje
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2D5
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 2 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
broskvová buchta s tvarohem,
broskvová buchta s pudinkem,
broskvove recepty,
koláč himaláje,
tvarohové řezy nejlepší recepty himaláje,
co s broskvemi,
moučník himaláje,
broskvová buchta,
tvarohový moučník s broskvemi,
buchta s tvarohem a broskvemi,
buchta s broskvemi,
tvarohový koláč himaláje,
broskvová tvarohova buchta,
broskvové hymaláje,
řezy himaláje,
broskové himaláje,
himaláje s broskvemi,
moučník s broskvemi,
tvarohové řezy himaláje,
broskvové řezy s tvarohem
Suroviny:
prášek do pečiva,
mouka hladká,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
rum,
tvaroh,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
pudink vanilkový,
vejce,
mléko,
kompot broskvový,
cukr moučkový
Komentáře (10)