Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 864 kJ / 4 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,44 g |
Tuky | 181,88 g |
Vláknina | 58,75 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 615,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce, cukr, olej a zakysanou smetanu vyšleháme a přidáme likér. Vmícháme mouku se sodou. Těsto nalijeme do formy.
Krok 2: Švestky nakrájíme na osminky a do těsta vkládáme dokola jako paprsky a mezi švestky vkládáme pak osminky jablek a broskví. Vše zasypeme umletým mákem s cukrem.
Krok 3: Pečeme v rozehřáté troubě cca 40 minut dozlatova.
Zveřejněno 17. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové moučníkové slunce s mákem, jablky a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKBw
Moje poznámka
Švestkové moučníkové slunce s mákem, jablky a broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZKBw
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 33 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
buchta s broskvemi a svestkami,
těsto se sodou
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
krupice dětská,
smetana zakysaná,
soda jedlá,
cukr třtinový,
olej,
cukr citronový,
likér,
švestky,
jablko zelené,
broskve,
mák mletý
Komentáře (3)