Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na majoránce s bílým vínkem

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 4. 2011 15:21

Suroviny

Porce: 3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 375 kJ / 1 285 kcal
Bílkoviny87,21 g
Tuky85,46 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 2,54 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,90 g
Sacharidy24,41 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chtěla jsem použít čerstvou majoránku, ale bohužel ji u nás ještě nemají. Té stačí polovina a jídlo je také krásně voňavé. Čerstvá se přidává pokrájená na drobno, až s vínem.

Víno není nutností, ale dodá pokrmu příjemnou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Rebave

19. 3. 2022 14:20

Místo vína jsem přidala pivo, kari koření a játra jsem obalila v kukuřičné moučce s kořením.

Rebave

19. 3. 2022 14:19

Místo vína jsem přidala dcl piva a dále kari.

fatima

29. 4. 2017 13:45

Výborné pochutnali jsme si,děkuji za receptík:yes::-K

mirca75 mirca75

12. 4. 2011 07:56

Děkuju vám za milé komentáře a těším se, až někdo vyzkoušíte:-K.

marcik marcik

10. 4. 2011 20:26

uloženo;-)hned po Velikonocích vyzkouším, tedˇ by mě honili, máme tu půst.+9:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 4. 2011 19:13

Moc pekne, jatra drubezi mam tez asi nej ze vsech jater, delam je nekdy na cesneku a majorance se zelenyma paprikama a :-K;-):-p:-p:yes: a s knedlikem, ale toto vyzkousim, uz se tesim Ivka

Lenka30 Lenka30

10. 4. 2011 18:14

mňam ;-( :yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2011 16:06

Anna Kocikova: můžeš ji mít v truhlíčku za oknem ;-)

magdalenka magdalenka

10. 4. 2011 16:05

...a ja sa priznám, nenapadlo ma doteraz použiť čerstvú majoránku...iba sušenú.

chocolate chocolate

10. 4. 2011 15:58

Čerstvou majoránku mají celoročně v Albertu a, na rozdíl od bazalky nebo pažitky, vydrží hodně dlouho;-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 4. 2011 15:56

Mirčo,moc krásný recept:-p+:yes:a u tebe se dá jíst už jen očima:-*
Čerstvá majoránka je paráda,ta chuť je neodolatelná:-8ale co už v paneláku:-Ože jo:-))Když jsem byla malá,tak jsem jezdívala k tetě do Dolní Suché u Havířova-teta měla malou zahrádku a tam spoustu majoránky:yes::yes:Zbožňovala jsem ji v její domácí slepičí polévce nasekanou místo petrželky:-*:-p

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2011 15:39

chocolate: když mojí rodině vadí i vůně při jejich přípravě :-( Já si je dávám občas ve škole nebo v restauraci:-p

maris maris

10. 4. 2011 15:38

mirca75: to je opět balzám pro oči i pro duši:yes:+:-)

zizala zizala (moderátorka)

10. 4. 2011 15:37

magdalenka: díky za pozvání, k Tobě okamžitě, kdyby to bylo tak jednoduché :-K

chocolate chocolate

10. 4. 2011 15:37

U nás jím játra také pouze já, ale mám je opravdu ráda.zrovna v pátek jsem si udělala kuř. jatýrka jen pro sebe:-8.
Mirčo, on to víno pak musí někdo dopít, aby nezvětralo, že:-D?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drubezi jatra na majorance kuřecí játra kuřecí játra recepty játra polreich kuřecí játra polreich kuřeci jatra pohlreich kuřecí játra s bílým vínem kuřecí jatýrka na majoránce pohlreich kuřecí játra kuřecí játra na bílém víně vepřová játra na majoránce kuřecí játra recept játra recepty pohlreich drubezi jatra drůbeží játra pohlreich játra na bílém víně játra pohlreich pohlreich jatra jatyrka na majorance játra kuřecí recept

Suroviny: játra kuřecí, majoránka sušená, špek, voda, víno bílé suché, sůl, pepř bílý, olej, máslo

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na majoránce s bílým vínkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4kon