Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Vepřová kolena se dostala zpět na výsluní zájmu kuchařů. Jsou levná, při koupi z dobrého zdroje je na nich spousta chutného masa. A dají se připravit na mnoho způsobů. Pečená po předchozím povaření si jistě najdou své příznivce.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 388 kJ / 571 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,87 g |
| Tuky | 29,10 g |
| Vláknina | 26,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,25 g |
| Sůl | 10,22 g |
| Sacharidy | 57,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Moje poznámka
Vepřové kolínko z papiňáku dopékané v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZ2r
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 42 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 46 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
vepřové koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho varit koleno v papinaku,
jak dlouho vařit vepřové koleno v papiňáku,
varene koleno v papinaku,
vařené koleno v tlakovém hrnci,
vařené vepřové koleno v papiňáku,
koleno v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno z papiňáku,
vepřové koleno papiňák,
ovarové koleno v papiňáku,
jak dlouho vařit koleno v tlakovém hrnci,
koleno papinak,
vaření kolena v papináku,
veprove koleno v tlakaci,
jak vařit vepřové koleno v papináku,
jak dlouho vařit koleno
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
bobkový list,
bujón zeleninový,
pepř,
česnek,
cibule,
omáčka sojová,
kmín drcený,
olej,
vývar masový,
sůl
Komentáře (30)
Ale je fakt,že někdo si rád přisolí,tak tu sůl dopíšu
Ty kůže jsem tam přidala také na vypečení,ty snad byly nejchutnější z celého jídla
Ještě jednou díky