Bezová panna cotta
Bezové květy můžeme sbírat během vrcholícího jara. Mají široké spektrum využití, můžeme je sušit, zpracovat do sirupů nebo i smažit. Inspirací tohoto receptu je jihotyrolská kuchyně, kde z květů připravují lahodnou a osvěžující panna cottu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 417 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 93,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Moje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 14 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 50 minutami
Segedínský guláš
Kajkajak před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 12 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 13 hodinami
Suroviny:
smetana,
sirup,
želatina,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (2)