Bezová panna cotta
Bezové květy můžeme sbírat během vrcholícího jara. Mají široké spektrum využití, můžeme je sušit, zpracovat do sirupů nebo i smažit. Inspirací tohoto receptu je jihotyrolská kuchyně, kde z květů připravují lahodnou a osvěžující panna cottu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 417 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 44,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 562 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 93,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Moje poznámka
Bezová panna cotta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RRk
Nejnovější recepty
Toast à la turecká vejce cilbir
Přidáno před 1 hodinou
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 22 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 22 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 22 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koka sušenky
DragonusNala457 před 6 minutami
Koláčky z Vacenovic
Wanilor před 6 minutami
Koprová omáčka
Priserka před 1 hodinou
Segedínský guláš
LucieDos před 1 hodinou
Tvarůžkoví rarášci
Lesana120 před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Lucek před 2 hodinami
Brokolicový quiche
Jana Jurikova před 2 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 2 hodinami
Strouhání, drobení, mrvenička - zavářka do polévky
Ajkad před 3 hodinami
Suroviny:
smetana,
sirup,
želatina,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (2)