Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 106 kJ / 264 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 8,94 g | 
| Tuky | 17,46 g | 
| Vláknina | 4,11 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 1,56 g | 
| Sůl | 3,10 g | 
| Sacharidy | 16,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Thajská chilli polévka se zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OVg
Moje poznámka
					
				
Thajská chilli polévka se zastřeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6OVg
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Suroviny:
						
							olej, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							pórek, 
						
						
							zázvor, 
						
						
							česnek, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							sriracha, 
						
						
							pepř, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibulka, 
						
						
							koriandr
						
					
	
			
	
Komentáře (18)
Autorke však ďakujem za závan exotiky u nás v kuchyni, naozaj som si pochutnala. Pridávam fotku.
Doporučuji preferovat limetku před citronem, chuťově to ladí lépe.
Pokud vám zbyde kuřecí maso při vaření vývaru, tak přidáním natrhaneho masa nic nezkazíte....ale to už do toho pletu trochu ramen...
Hezký recept, hned bych si dala