Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,14 g |
Tuky | 36,73 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 1,56 g |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 56,29 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle do žluta.
Krok 2: Pak přidáme játra nakrájená na kostky, zbavená blan, zasypeme je paprikou, kmínem, mletým pepřem a necháme zpěnit.
Krok 3: Podlijeme je vodou a vaříme asi 35 minut do měkka.
Krok 4: Přidáme masox, rozdrcený česnek a worcester.
Krok 5: V hrnku rozkvedláme mouku, guláš zahustíme a osolíme. Guláš chvíli promícháváme, povaříme ho ještě 10 minut.
Krok 6: Podáváme s knedlíkem nebo s brambory.
Zveřejněno 30. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Moje poznámka
Můj játrový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G65ZL
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 11 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 23 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 2 minutami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 20 minutami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 58 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 1 hodinou
Holandský řízek
Kristina1 před 1 hodinou
Srdíčka na smetaně
brtna před 4 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 5 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 5 hodinami
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
sádlo,
česnek,
pepř mletý,
kmín mletý,
paprika sušená sladká,
omáčka worcesterová,
masox,
mouka hladká
Komentáře (3)