Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Známé jídlo z jednoho pekáčku, tentokrát připravené v multifunkčním hrnci. Ideální volba pro ty, kdo šetří čas při přípravě jídla. Nové brambory přijmou chuť masa. Závěrečné opečení přidá chuť, na kterou nemusíme čekat delší dobu, jako při klasické přípravě.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 360 kJ / 2 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 211,34 g |
Tuky | 74,42 g |
Vláknina | 53,43 g |
Cholesterol | 361 mg |
Sodík | 789 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 279,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QQM
Moje poznámka
Vepřové plátky s novým bramborem v multifunkčním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2QQM
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 29 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 59 minutami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
brambory rané,
cibule,
cibule červená,
sádlo,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
česnek sušený,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (5)
Výborné jsou kulaté hrnce se dvěma poklicemi. Jedná je tlaková, druhá vyměnná je horkovzdušná. Takový hrnec za zlomek vložené energie oproti klasickému vaření podusí a pak opeče na kůrku. Každopádně neuděláte chybu, pokud takového pomocníka pořídíte.🙂
Ale zatím jsem ho nekoupila, a nevím, zda mám.