Sírovec v trojobalu
Sírovec žlutooranžový je znám také jako choroš a je dost opomíjenou houbou. Přitom má jemnou chuť a vůni. Jeho příprava není nijak složitá. Mladé plodnice jsou vhodné zejména na řízky, jako v tomto receptu, nebo také na guláš.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Moje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 13 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 13 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 8 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 10 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 11 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 11 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 12 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 13 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 14 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 15 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 15 hodinami
Tématické fráze:
sírovec recepty,
houba sírovec recepty,
sýrovec,
sírovec,
sírovec žlutooranžový recepty,
jak upravit sírovec,
houba sírovec recept guláš,
sírovec recept,
sírovec žlutooranžový recept,
houba sírovec,
sirovec obecny,
sírovec žlutooranžový guláš,
smaženy sirovec,
sýrovec recepty,
jak upravit houbu sirovec,
sírovec řízky,
sírovec uprava,
recept na sirovec,
syrovec obecný,
smazeny syrovec
Suroviny:
sírovec,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)