Sírovec v trojobalu
Sírovec žlutooranžový je znám také jako choroš a je dost opomíjenou houbou. Přitom má jemnou chuť a vůni. Jeho příprava není nijak složitá. Mladé plodnice jsou vhodné zejména na řízky, jako v tomto receptu, nebo také na guláš.
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Moje poznámka
Sírovec v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jwrl
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 3 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 11 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové koblihy
Bretik před 29 minutami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 47 minutami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
TondaS před 2 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 2 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 2 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
sírovec recepty,
houba sírovec recepty,
sýrovec,
sírovec,
sírovec žlutooranžový recepty,
jak upravit sírovec,
houba sírovec recept guláš,
sírovec recept,
sírovec žlutooranžový recept,
houba sírovec,
sirovec obecny,
sírovec žlutooranžový guláš,
smaženy sirovec,
sýrovec recepty,
jak upravit houbu sirovec,
sírovec řízky,
sírovec uprava,
recept na sirovec,
syrovec obecný,
smazeny syrovec
Suroviny:
sírovec,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (10)