Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 158 kJ / 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,61 g |
Tuky | 36,09 g |
Vláknina | 17,14 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 650 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 74,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s batáty, mrkví a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZRlQ
Moje poznámka
Polévka s batáty, mrkví a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZRlQ
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 5 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 18 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 34 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 4 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 15 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 17 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
polévka z batátu,
bataty polevka,
polévka s batáty,
polévka z s batáty,
polevka z batáty,
polévka batáty,
polévka mrkvový s batáty,
vývar s batáty,
polévky z s batáty,
polévka z pečené bataty a mrkve,
mrkvová polévka s batáty,
bolelvka z batáty,
batáty v polévce,
brokolicovo květáková polévka čedar,
polevka bataty mrkev,
batáty mrkev recept,
polevka mrkev bataty,
bataty s cuketou,
kedlubnová s bataty polévka,
recepty s batáty
Suroviny:
máslo,
cibule,
mrkev,
batáty,
vývar kuřecí,
smetana,
sýr chedar,
sůl
Komentáře (2)