Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 446 kJ / 585 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,22 g |
| Tuky | 45,76 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 18,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Keto dortík z mikrovlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NAV8
Moje poznámka
Keto dortík z mikrovlnky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NAV8
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 12 hodinami
Hrníčkové řezy s vanilkovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Nakládaný zrající sýr
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové vánoční stromečky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 51 minutami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 1 hodinou
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 1 hodinou
Tvarohová štola
janatka před 2 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 4 hodinami
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sima1996 před 5 hodinami
Tématické fráze:
keto recepty,
keto knedlík,
keto knedlík bez mouky,
dortik z mikrovlnky,
keto recept,
keto knedlik recept,
keto buchta,
keto pečivo recept,
dortík do mikrovlnky,
dortík z mokrovlnky,
ketobuchta,
keto chleba do mikrovlnky,
proteinový knedlík,
recept keto knedlík,
recept na dortík v hrnku,
dortik z mi,
knedlík bez mouky keto,
keto knedlík s s mrkví,
keto pečivo z mikrovlnky,
keto chleba recept
Suroviny:
vejce,
máslo,
mouka mandlová,
kakao holandské,
moučka kokosová,
kypřící prášek do pečiva,
extrakt vanilkový,
Komentáře (4)