Hovězí roláda s vaječnou omeletou
Roláda z hovězího masa je ideálním pokrmem na sváteční stůl. Maso je dobře dochucené hořčicí a bohatá náplň z omelety, slaniny, klobásy a zeleniny zajistí, že si opravdu pochutnáme.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 328 kJ / 2 708 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 191,89 g |
Tuky | 207,33 g |
Vláknina | 7,44 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,54 g |
Sacharidy | 17,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLP8
Moje poznámka
Hovězí roláda s vaječnou omeletou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLP8
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 18 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 46 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 2 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 4 hodinami
Suroviny:
roštěná hovězí,
sůl,
pepř mletý,
bavorská hořčice,
slanina anglická,
klobása,
vejce,
okurky sterilované,
kapie sterilovaná,
sádlo,
cibule,
česnek,
vývar masový,
rozmarýn,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
máslo
Komentáře (7)