Hovězí roláda

SKADINKA Kuchařka: SKADINKA

Doba přípravy: asi 40 minut asi 6 Hovězí maso 10 názorů

Suroviny

1500 g hovězího zadního
2 lžíce hořčice
200 g anglické slaniny
2 klobásy
2 kyselé okurky
2 cibule
3 stroužky česneku
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí rozklepeme na tenký plát, potřeme hořčicí, navrch položíme anglickou slaninu, klobásku a na proužky nakrájené okurky. Cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme i česnek.

  2. Zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu.

  3. Pečeme asi 50 minut.

  4. Hotovou roládu nakrájíme na plátky.

  5. Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka

Můžou se podávat s rýži, knedlíkem...kdo co má rád :)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 73 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí roláda

Tématické fráze: hovězí roláda hovězí roláda s nádivkou hovězí rolada recept hovezi rolady recept na hovezi roladu hovězi roládky recepty hovězí roláda hovězí roláda recepty recept na hovězí rolády recept hovězí rolády recept hovězí roláda rolada hovezi roláda z hovězího masa hovězí na roládu rolada z hovézího hovězí rolády recepty hovězí roládky recept hovězírolada hovězí roláda s hořčicí hovězí rolády recept