Hovězí roláda

Hovězí maso Doba přípravy: asi 40 minut 10 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: asi 40 minut 10 názorů

Suroviny asi 6

1500 g hovězího zadního
2 lžíce hořčice
200 g anglické slaniny
2 klobásy
2 kyselé okurky
2 cibule
3 stroužky česneku

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí rozklepeme na tenký plát, potřeme hořčicí, navrch položíme anglickou slaninu, klobásku a na proužky nakrájené okurky. Cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme i česnek.

  2. Zavineme, převážeme provázkem a zabalíme do alobalu.

  3. Pečeme asi 50 minut.

  4. Hotovou roládu nakrájíme na plátky.

  5. Podáváme s opečenými bramborami.

Poznámka od kuchařky

Můžou se podávat s rýži, knedlíkem...kdo co má rád :)

Komentáře k receptu Hovězí roláda

Tématické fráze: hovězí roláda hovězí roláda s nádivkou hovězí rolada recept hovezi rolady recept na hovezi roladu hovězi roládky recepty hovězí roláda hovězí roláda recepty recept na hovězí rolády recept hovězí rolády recept hovězí roláda rolada hovezi roláda z hovězího masa hovězí na roládu rolada z hovézího hovězí rolády recepty hovězí roládky recept hovězírolada hovězí roláda s hořčicí hovězí rolády recept