Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na každý den. Při servírování ozdobte talíř s polévkou orestovanými hříbky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 956 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,08 g |
| Tuky | 94,40 g |
| Vláknina | 24,40 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 107,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Moje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 9 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 10 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 3 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 3 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 3 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Valerie. před 4 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 5 hodinami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 5 hodinami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 5 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 6 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
smetana,
máslo,
houba hřib,
vývar kuřecí,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
skelet kuřecí,
cibule,
mrkev,
pórek,
petržel,
tymián,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (4)