Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 694 kJ / 4 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 309,00 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 605 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 467,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Moje poznámka
Nugát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOGW
Nejnovější recepty
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Loiza před 32 minutami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 38 minutami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 39 minutami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 50 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 1 hodinou
Míša řezy od maminky
Kratule před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 2 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 2 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
janik62 před 2 hodinami
Tématické fráze:
nugát,
nugát recept,
domaci nugat,
domácí nugát recept,
recept na domácí nugát,
recept na nugát,
recept na nugát,
recept nugát,
pravý nugát,
jak udělat nugát,
jak se dělá nugát,
recept na pravý nugát,
jak vyrobit nugát,
co je nugát,
domácí nugátová čokoláda,
pravý nugát recept,
vánoční nugát,
co je to nugát,
recepty nugát,
nugát domácí recept
Suroviny:
cukr moučkový,
mléko kondenzované,
tuk,
kakao,
voda
Komentáře (24)
ikdyž možná bych spíš koupila nugátovou čokoládu a rozehřátou, ne teda příliš horkou, jí přišlehala do vyšlehaného másla s cukrem a rumem
vyzkoušela jsem ho a je naprosto stejný jako dělávala moje babička, dlouho jsem hledala ten pravý a nikde nenašla až tady od Vás, tuk tam cítít moc nejde, je to vyvážené a lahodné,něco jako ledová čokoláda a nahradit bohužel nejde, má tam svou roli kvůli tomu , aby pěkně ztuhl a dal se krájet.Je to výborný recept, kdo nemusí tuk, tak ať nedělá domácí nugát a koupí si čokoládu v obchodě, jiná rada na to není.