Suroviny
Porce: na hlubší plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 555 kJ / 4 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,12 g |
| Tuky | 191,68 g |
| Vláknina | 45,90 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 569,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Moje poznámka
Rybízový fofr koláč / bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Lno
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 18 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 19 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 19 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 21 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 38 minutami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 1 hodinou
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 2 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 3 hodinami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 3 hodinami
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 4 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 4 hodinami
Bramboračka
danal před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybízový koláč,
koláč s červeným rybízem,
koláč s rybízem,
višňový koláč,
červený rybíz recepty,
fofr koláč,
kolač bublanina,
bublanina ze zmrzlých,
výborný rybízový bublanina,
rybízový koláč recept,
nadýchaný rybízový koláč se sněhem top recepty,
rybízový koláč na plech z čerstvého rybízu,
bublanina z červeného rybízu,
babiččina rybízová bublanina s drobenkou,
bublanina ze 2 vajec
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mléko,
kůra citronová,
rybíz červený,
drobenka
Komentáře (3)
Líbilo se mi to ovoce v polovině a pak nahoře , doporučuji