Postup přípravy
Krok 1: Maso naklepeme, osolíme, posypeme libečkem, dáme slaninu, přehneme a obalíme v trojobalu.
Krok 2: Narovnáme do zapékací misky, zalijeme smetanou.
Krok 3: Dáme péct na 200°C do trouby asi 45 minut.
Zveřejněno 10. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky GEN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzzY
Moje poznámka
Řízky GEN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nzzY
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 1 minutou
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Tématické fráze:
rizky,
řízky recepty,
bohdalová jiřina hobby naší doby recepty,
hobby naší doby recepty,
kuře gen,
řízky podle jiřiny bohdalové,
recepty řizky,
kureci rizky gen,
rizek,
kuře gen od jiřiny bohdalové,
rizky gen,
zapecene rizky ve strouhance podle bohdalove,
kuřecí gen,
recepty jiřiny bohdalové,
recepty pani bohdalové,
řízky podle bohdalové,
řízky jiřiny bohdalové,
řízek recepty,
řízek gen,
bohdalová řízky
Suroviny:
řízky kuřecí,
slanina,
libeček,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
mléko,
strouhanka,
smetana ke šlehání
Komentáře (14)
Za kuře gen ti dávám 2.bod, bude to dobré