Smetanová bramboračka s česnekem a sýrem
Jednoduché a chutné polévky zasytí nejen na oběd, ale i na večeři. A mezi takové se řadí i tato krémová bramborová s česnekem. Doplnit ji můžete vašim oblíbeným zrajícím sýrem, který se v horké polévce příjemně rozvoní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 810 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,52 g |
| Tuky | 75,32 g |
| Vláknina | 9,18 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 92 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 44,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová bramboračka s česnekem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlz4
Moje poznámka
Smetanová bramboračka s česnekem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERlz4
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 5 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 54 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Suroviny:
brambory,
vývar kuřecí,
česnek,
sůl,
smetana ke šlehání,
pepř bílý,
sýr,
libeček,
krutony
Komentáře (8)
Určitě doporučuju k tomu dát krutonky, sýr a já přidala i osmaženou šabateckou (slaninu).
Neměla jsem bílý pepř ani smetanu a nahradila jsem to černým pepřem a šlehačkou v kelímku. I tak to bylo dobré.
Do vody k bramborům jsem ještě přidala zeleninový bujón.
Příště dám víc bramborů a míň česneku. Teď to spíš chutná jak česnečka.
Ale recept doporujuču a určitě udělám znovu. Díky