Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Bramboračka patří mezi tradiční české polévky. Vyzkoušejte nenáročnou a vynikající polévku z pomalého hrnce, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Překvapte své blízké výborným jídlem.
Postup přípravy
Krok 1: Houby namočíme do vody nejméně na 1 hodinu. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky, pokud má hrnec program "SMAŽENÍ", můžeme restovat přímo v hrnci, nastavíme teplotu 200 °C a 15 min.
Krok 2: Přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, koření a nakonec scezené houby.
Krok 3: Po 15 minutách restování zalijeme a v pomalém hrnci vaříme na program LOW 8 hodin. Po této době zvýšíme teplotu, nebo nastavíme stupeň HIGH.
Krok 4: V hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody do hladka a vlijeme do polévky. Necháme provařit cca 30 min a podáváme s domácím pečivem.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qJl
Moje poznámka
Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qJl
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Suroviny:
slanina,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer řapíkatý,
brambory,
hrášek,
hříbky sušené,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
majoránka,
libeček,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)