Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 846 kJ / 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,58 g |
Tuky | 37,32 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opečeme na oleji.
Krok 2: Pak dáme zapéct do trouby.
Krok 3: Nakonec přidáme kečup, pivo, pepř a česnek. Ke konci dušení můžeme přidat také hrášek, červenou kapii a žampiony. Podáváme s rýží nebo hranolky.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivovarská bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6p
Moje poznámka
Pivovarská bašta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6p
Nejnovější recepty
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 10 hodinami
Křehký štrúdl
Přidáno před 10 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 13 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 4 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 12 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 13 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 15 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 16 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 17 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 17 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 17 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 17 hodinami
Tématické fráze:
pivovarské maso,
staročeská bašta,
staročeská bašta recept,
pivovarská vepřová kyta,
pivovarské knedlíky,
pivovarsky knedlik,
pivovarská tokáň,
dedkova basta,
knedliky pivovarske,
vepřová bašta,
pivovarské maso recepty,
fwd dobrou chuť-minutky,
karlovarský kotlet,
dobra bašta recepty,
recept na pivovarskou,
pivovarský guláš,
karlovarský guláš recept,
pivovarská krkovice recept,
pivovarská pečeně recept,
recept staroceska basta
Suroviny:
maso vepřové,
olej,
cibule,
pepř,
pivo světlé,
kečup sladký,
česnek,
sůl,
pórek,
hrášek,
kapie červená,
žampióny
Komentáře (4)