Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 606 kJ / 1 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,58 g |
Tuky | 15,38 g |
Vláknina | 27,18 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 344,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5mX
Moje poznámka
Sýrový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5mX
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 13 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 2 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 4 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 5 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 5 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 6 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 7 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 9 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 10 hodinami
Tématické fráze:
eta harmony recepty,
domácí pekárna eta harmony recepty,
recepty pro domácí pekárnu eta,
pekárna eta harmony recepty,
domácí pekárna eta recepty,
recepty domácí pekárna eta,
recepty eta harmony,
recepty pro domácí pekárnu eta harmony,
pekárna eta recepty,
domácí pekárna chleba recepty,
pekárna harmony recepty,
recepty domácí pekárny eta,
eta recepty,
pekárna chleba eta recepty,
recepty pekárna eta,
recepty domácí pekárna eta harmony,
eta domaci pekarna recepty,
recepty pro eta harmony,
eta pekarna recepty,
sýrový chléb z domácí pekárny
Suroviny:
droždí sušené,
mouka polohrubá,
mouka žitná chlebová,
sůl,
cukr,
voda,
podmáslí,
sýr tvrdý
Komentáře (5)