Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 619 kJ / 1 104 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,02 g |
| Tuky | 27,67 g |
| Vláknina | 16,88 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 408 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 93,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Moje poznámka
Beránčí masíčko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6Ax
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 13 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Wacor před 2 minutami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
tadeas.gabriel před 17 minutami
Pórková polévka
freynka před 19 minutami
Bábovka "rychlovka & rumovka"
Mettynka před 24 minutami
Krupicová kaše
Roobass před 30 minutami
Rychlá frankfurtská polévka
Zdvihal před 36 minutami
Zapečené křenové brambory
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 2 hodinami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 5 hodinami
Tématické fráze:
beran recepty,
beran recept,
recepty z berana,
jak upect berana,
recept beran,
příprava berana,
recept na berana,
recepty na berana,
beranmaso,
recepty beran,
jak uvařit berana,
svickova z berana,
grilovani berana,
grilovani berana postup,
gulas z berana,
priprava koziho masa,
recept z berana,
beranni maso,
marcipán recept kondenzované,
co uvarit s beraniho masa
Suroviny:
maso skopové,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
feferonka,
vývar,
kečup sladký,
brambory
Komentáře (4)