Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 780 kJ / 2 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,65 g |
Tuky | 78,25 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 451,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Moje poznámka
Buchty / těsto dělané v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxok
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchty recepty,
buchty,
recepty na buchty,
recepty buchty,
domácí buchty,
kynuté těsto v pekárně,
kynuté buchty z pekárny,
kynuté buchty v pekárně,
buchty recept,
recept na buchty,
kynuté buchty recept,
recept buchty,
domaci kynute buchty,
recept na buchtu,
recepty v domaci pekarne,
recepty-buchty,
honzíkovy buchty,
recepty na kynuté těsto v pekárně,
recepty k domácí pekárně,
těsto na kynuté buchty
Suroviny:
mléko,
žloutek,
máslo,
mouka polohrubá,
sůl,
cukr moučkový,
kůra citronová,
ořech muškátový,
droždí
Komentáře (33)
vybusna:
Tento recept je určite dobrý, za autorku ručím - jej recepty "sedia".
Dávala si rozdrobené droždie na vrch s cukrom, alebo ako píše autorka hore - rozpustené v troche mlieka a cukru? Šumelo ti to droždie v tom mlieku? Myslím, či naozaj to droždie "žilo"?
Ja mám v podstate rada DP, cesto sporadicky robím v nej, ale milujem prácu s kysnutým cestom, rada sa s ním hrám, takže napriek tomu obyčajne robím všetko ručne. DP vrčí a trvá jej to neskutočne dlho, lebo zahrieva a pod., mám zázračnú misu na kysnutie, tak v tej robím všetko.
Asi som ti nepomohla, ale aspoň som sa vykecala...
Jo a já je teda nekoupu v oleji, ale mažu je po stranách rozpuštěným máslem a když je plech plný, tak je potřu ještě shora. Ježiši já jsem v práci u čínské polívky a slintám, jen co to píšu. hnedka bych si dala