Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Moje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 17 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 19 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno 19. 5. 2025 19:40
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 9 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 12 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 12 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 12 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 13 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 15 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 16 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 18 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 19. 5. 2025 21:02
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Tématické fráze:
pajšlová omáčka,
pajšlová omáčka recept,
omáčka pajšlová,
polévka z vnitřností,
krůtí vnitřnosti,
paišl,
polévka z krůtích vnitřností,
krůtí plíce,
pajslova macka,
recept pajslova omacka,
držková polévka recepty,
pajšl z kralíka,
recepty pajšlová omáčka,
krůta vnitřnosti,
polévka z krůtích krků,
co uvařit z krůty,
polévka z krůtích srdcí,
vnitřnosti krůty,
vnitřnosti z krůty,
krůtí vnitřnosti recept
Suroviny:
kost,
vnitřnosti z krůty,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
cibule,
sůl,
smetana,
masox,
vejce
Komentáře (1)