Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Moje poznámka
Krůtí pajšlová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0kL
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 minutami
Cuketový perník
martianekk před 23 minutami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 3 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 11 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 11 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 11 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 12 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 12 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 12 hodinami
Tématické fráze:
pajšlová omáčka,
pajšlová omáčka recept,
omáčka pajšlová,
polévka z vnitřností,
krůtí vnitřnosti,
paišl,
polévka z krůtích vnitřností,
krůtí plíce,
pajslova macka,
recept pajslova omacka,
držková polévka recepty,
pajšl z kralíka,
recepty pajšlová omáčka,
krůta vnitřnosti,
polévka z krůtích krků,
co uvařit z krůty,
polévka z krůtích srdcí,
vnitřnosti krůty,
vnitřnosti z krůty,
krůtí vnitřnosti recept
Suroviny:
kost,
vnitřnosti z krůty,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
cibule,
sůl,
smetana,
masox,
vejce
Komentáře (1)