Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 419 kJ / 1 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,15 g |
Tuky | 92,74 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 2,24 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 70,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na drobné kostičky a povaříme je asi 5 minut.
Krok 2: Scedíme a opečeme je dozlatova na směsi rozpáleného másla a oleje.
Krok 3: Vyjmeme a na výpeku opečeme jemně nasekanou cibuli a kostičky nakrájeného masa.
Krok 4: Opečeme, přidáme bylinkovou kostku, vrátíme opečené brambory, promícháme a případně dosolíme a dopepříme.
Krok 5: Podáváme velmi horké - doprostřed porce uděláme důlek, který vyplníme syrovým žloutkem. Strávníci si ho sami zamíchají do pokrmu. Sypeme čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Moje poznámka
Švédská pytt i panna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pggy
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 26 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 51 minutami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 8 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 13 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
pitipana,
pyttipanna recept,
pyttipanna,
švédská jídla,
pitipana recept,
švédské národní jídlo,
pitti panna,
pytipana,
nejoblíbenější bylinkou ve švédsku,
pitipanna,
švédské pokrmy,
pittipana,
kuřecí pitipana,
švédské pyttipanna,
kuřecí pyttipanna,
pytt-i-panna,
recept pitipana,
švédská pana,
svedska masa,
recept pyttipanna
Suroviny:
maso pečené,
maso uzené,
brambory,
cibule,
máslo,
olej,
žloutek,
kostka bylinková,
pepř,
sůl,
bylinky zelené
Komentáře (6)
Jinak fotečky nádherné a pokrm moc dobrý. Ve Švédsku to bylo jedno z mých nejoblíbenějších jídel.