Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 723 kJ / 5 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,56 g |
Tuky | 185,17 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 749,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Moje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 9 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno 2. 9. 2025 20:08:14
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 minutami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 2 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 3 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 4 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 5 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 6 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 8 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 8 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 8 hodinami
Tématické fráze:
mřížková buchta s marmeládou,
mřížková buchta s tvarohem a marmeládou,
borůvkový koláč s pudingem,
dvoubarevná buchta s tvarohem,
mřízkovy kolac,
rychlé tvarohové řezy,
tvarohová buchta s borůvkami,
mrizkova tvarohova buchta,
borůvková buchta s tvarohem,
tvarohové řezy,
dvoubarevná tvarohová buchta,
linecka mrizkova buchta,
tvarohova mrizkova buchta,
mřížková buchta recept s marmeládou,
řezy z tvarohu,
recepty z tvarohu,
recept na mřížkovou buchtu,
krehka buchta mrizkova,
rychlá buchta s tvarohem recept s foto,
recepty s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový
Komentáře (13)
Pokud použijete vaničkový tvaroh, NEpřidávejte do něj celá vejce, nýbrž jen žloutky, jinak bude výsledná konzistence moc řídká a na těstě se Vám tvaroh rozteče a nebude, jako mřížka.
Jinak recept moc dobrý a doporučuji. Dokonce i mně se buchta povedla
rád bych vyzkoušel tuto buchtu upéct, ale měl bych dotaz. Ta náplň se zkládá z vaničkového tvarohu nebo toho kostkového (baleno, jako máslo)? A ještě ten puding, tak ten je míněn, jako prášek?
Předem děkuji za odpověď.