Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 723 kJ / 5 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,56 g |
Tuky | 185,17 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 737 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 749,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Moje poznámka
Mřížkové řezy s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVz
Nejnovější recepty
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno před 11 hodinami
Naložený česnek v sádle
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný kapr
Přidáno před 13 hodinami
Meruňky ve vlastní šťávě bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Džem z mirabelek
Přidáno před 14 hodinami
Houbová tarhoňa na smetaně
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí guláš
akalina1 před 45 minutami
Bramborová krémová polévka se sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tyrolské Gröstle
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
lucyjezdikova před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Cllariis před 11 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
PetkaVrska před 11 hodinami
Třešňová marmeláda
AndreaAbb před 11 hodinami
Krupicovo-pudinkový letní dort
Petra.21 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 12 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Eva_H před 13 hodinami
Tématické fráze:
mřížková buchta s marmeládou,
mřížková buchta s tvarohem a marmeládou,
borůvkový koláč s pudingem,
dvoubarevná buchta s tvarohem,
mřízkovy kolac,
rychlé tvarohové řezy,
tvarohová buchta s borůvkami,
mrizkova tvarohova buchta,
borůvková buchta s tvarohem,
tvarohové řezy,
dvoubarevná tvarohová buchta,
linecka mrizkova buchta,
tvarohova mrizkova buchta,
mřížková buchta recept s marmeládou,
řezy z tvarohu,
recepty z tvarohu,
recept na mřížkovou buchtu,
krehka buchta mrizkova,
rychlá buchta s tvarohem recept s foto,
recepty s tvarohem
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krupice,
mléko,
olej,
vejce,
kakao,
prášek do pečiva,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
pudink vanilkový
Komentáře (13)
Pokud použijete vaničkový tvaroh, NEpřidávejte do něj celá vejce, nýbrž jen žloutky, jinak bude výsledná konzistence moc řídká a na těstě se Vám tvaroh rozteče a nebude, jako mřížka.
Jinak recept moc dobrý a doporučuji. Dokonce i mně se buchta povedla
rád bych vyzkoušel tuto buchtu upéct, ale měl bych dotaz. Ta náplň se zkládá z vaničkového tvarohu nebo toho kostkového (baleno, jako máslo)? A ještě ten puding, tak ten je míněn, jako prášek?
Předem děkuji za odpověď.