Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 047 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,28 g |
Tuky | 8,36 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 29,90 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninou.
Zveřejněno 9. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4N2
Moje poznámka
Bavorské grilovací klobásky v trojobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4N2
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 50 minutami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 1 hodinou
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin tažený jablečný
Majkaa před 16 minutami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 48 minutami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 50 minutami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 1 hodinou
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 1 hodinou
Domácí šunka z králičího masa
Romanesku před 1 hodinou
Kuře na paprice
Kajkajak před 2 hodinami
Tažený štrúdl
Majkaa před 2 hodinami
Pomazánka ala krab (krabí tyčinky)
Nippon před 2 hodinami
Tématické fráze:
grilovací recepty,
bavorske klobasy,
bavorská klobása,
bavorská klobása recept,
bavorské klobásy recept,
klobasky,
bavorská klobása recepty,
recept na klobasky,
vyroba bavorske klobasy,
výroba grilovacich klobas,
bavorska masova klobasa,
recepty na klobasky,
grilovane klobasky,
klobasky recept,
domácí bavorská klobása,
grilovaci kucharka,
s grilovací klobásou,
klobaska ve strouhance,
grilovací kuchařky,
klobásy foto
Suroviny:
klobása grilovací,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (3)