Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 040 kJ / 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,98 g |
| Tuky | 8,64 g |
| Vláknina | 2,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 416 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 28,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z rohlíku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5RY
Moje poznámka
Polévka z rohlíku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5RY
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 19 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 20 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené maso
Anytram před 51 minutami
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 55 minutami
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 55 minutami
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 1 hodinou
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 1 hodinou
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 2 hodinami
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 2 hodinami
Plovdivské maso
PaveL2002 před 2 hodinami
Tématické fráze:
krutony z rohlíků,
opečený rohlík,
krutonky z rohlíku,
pivní rohlíky od hrušky,
opečené rohlíky,
rohlík mama mia,
krutonky z rohlíků recept,
krutony z rohlíku recept,
recepty z rohlíku,
pivní rohlíky od l.hrušky,
recept z rohlíku,
rohlik mama-mia,
jak udělat krutony z rohlíku,
opečený rohlíky,
rohlikove krutony,
rohlík kalorie,
osmazene kousky rohliku,
osmazeny rohlik,
jak udělat anglický rohlík,
polívka z rohlíků
Suroviny:
rohlík,
vejce,
voda,
máslo,
majoránka,
kmín celý,
sůl
Komentáře (4)