Krevety s avokádem

Ryby Doba přípravy: 20 minut 5 názorů

Ryby Doba přípravy: 20 minut 5 názorů

Suroviny 2+

1 balení (500 g) červených krevet, celé vařené
olivový olej
1 avokádo
sůl - není nutná, spíše dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Krevety omyjeme, osušíme a zlehka zprudka z obou stran opečeme na oleji, dokud nedostanou takovou růžovo-zlatavou barvu. Podávala jsem s nakrájeným avokádem, které je možné před podáváním jemně osolit dle chuti.

Komentáře k receptu Krevety s avokádem

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Autorka by měla do poznámky napsat,že se krevety při konzumaci musí vyloupat,to pro neznalce,to mi tam docela chybí,každý to vědět nemusí;-)

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    mika59: no, jsem váhala zda aktivovat nebo smazat:omg:

    Odpovědět

  • casino casino

    Eja57: mika59:
    A proč?
    Kvůliva barvě??
    Třeba paní zapomněla zmínit...
    Nebo se vám snad zdá barva avokáda na fotečce kafebraundozelena ?;-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59

    To snad ani Lenka nemyslí vážně a dělá si srandu..:-O

    Odpovědět

  • Eja57 Eja57(moderátorka)

    Avokado nezakapeme trochou citrónové/limetkove šťávy? Je to takový trochu NErecept...

    Odpovědět