

Krevety s avokádem
Suroviny 2+
- 1 balení (500 g) červených krevet, celé vařené
- olivový olej
- 1 avokádo
- sůl - není nutná, spíše dle chuti
Postup přípravy receptu
Krevety omyjeme, osušíme a zlehka zprudka z obou stran opečeme na oleji, dokud nedostanou takovou růžovo-zlatavou barvu. Podávala jsem s nakrájeným avokádem, které je možné před podáváním jemně osolit dle chuti.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krevety s avokádem
-
Autorka by měla do poznámky napsat,že se krevety při konzumaci musí vyloupat,to pro neznalce,to mi tam docela chybí,každý to vědět nemusí
-
mika59: no, jsem váhala zda aktivovat nebo smazat:omg:
-
Eja57: mika59:
A proč?
Kvůliva barvě??
Třeba paní zapomněla zmínit...
Nebo se vám snad zdá barva avokáda na fotečce kafebraundozelena ? -
To snad ani Lenka nemyslí vážně a dělá si srandu..
-
Avokado nezakapeme trochou citrónové/limetkove šťávy? Je to takový trochu NErecept...