Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 773 kJ / 1 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,13 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 25,08 g |
Cholesterol | 46 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 347,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Moje poznámka
Celozrnné žemličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6gm
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 20 minutami
Ševcovský mls II.
redwinn před 55 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 55 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 4 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečeme z celozrnné mouky,
kaiserky recept,
otruby recepty,
žemličky,
celozrné kaiserky,
recept na kaiserky,
domácí celozrnné kaiserky,
celozrnné kaiserky,
celozrnne kaiserky recept,
otruby použití,
celozrnn kaiserky,
kaiserky celozrné recept,
otruby recept,
pečeme z otrub,
zemlicky top recepty,
pšeničné otruby recepty,
žemličky s černým pivem,
celozrné kaiserky recept,
celozrné recept,
otruby použití a recepty
Suroviny:
voda,
kefír,
tvaroh,
droždí čerstvé,
mouka celozrnna pšeničná,
otruby,
cukr,
sůl
Komentáře (3)