Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 808 kJ / 6 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,06 g |
Tuky | 362,41 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,89 g |
Sacharidy | 639,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Moje poznámka
Sváteční tvarohový moučník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER80
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 9 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
tvarohový moučník,
tvarohové moučníky,
sváteční buchta,
lehký sváteční moučník pudinkový,
výborný tvarohový moučník,
svatecni tvarohove rezy,
výborný moučník,
tvarohové moučníky na plech,
moučníky na plech s tvarohem,
linecké řezy s tvarohem,
svatecni buchty,
tvarohový moučník na plech,
moučník z tvarohu,
moučník s tvarohem,
linecká buchta s tvarohem,
buchta s tvarohem a pudinkem,
moučník z bílků,
sváteční dezert,
moučníky s tvarohem,
moučníky z tvarohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk,
cukr,
prášek do pečiva,
žloutek,
tvaroh,
mléko,
olej,
žloutek,
pudink vanilkový,
bílek,
cukr
Komentáře (18)
Děkuji
Díky za rychlou odpověď, čím dřív to budu vědět, tím dřív vyzkouším