Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 115 kJ / 6 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,23 g |
| Tuky | 323,59 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,93 g |
| Sodík | 571 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 734,61 g |
Postup přípravy
Krok 1: Máslo a cukr šleháme do pěny šlehačem.
Krok 2: Potom přišleháme celá vejce, mouku s práškem do pečiva a nakonec mléko.
Krok 3: Těsto dáme do vymazané a vysypané formy nebo pekáčku.
Krok 4: Nazdobíme ovocem a posypeme drobenkou.
Pečeme přibližně 45 minut na 170 stupňů.
Pečeme přibližně 45 minut na 170 stupňů.
Zveřejněno 4. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bleskový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7Pr
Moje poznámka
Bleskový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7Pr
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 5 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 15 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 5 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 5 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 6 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 8 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 8 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 11 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 12 hodinami
Tématické fráze:
bleskový koláč,
bleskovy svestkovy kolac,
hrníčková kuchařka recept bleskový ovocný koláč,
hrníčkový švestkový koláč,
koláč z kompotovaného ovoce,
kompotovy kolac,
jablkový koláč,
třený švestkový koláč,
kompotový moučník,
bleskovy kolac hrnickova kucharka,
bleskový švestkový koláč s drobenkou,
hrníčková kuchařka bleskový koláč,
bleskovy kolac s drobenkou,
bleskový ovocný koláč s drobenkou,
švestkový koláč s drobenkou,
zajímavý koláč,
hrníčková kuchařka - bleskový koláč,
koláč s kompotovaným ovocem,
bleskové koláče,
bleskové moučníky
Suroviny:
máslo,
cukr krystal,
vejce,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko,
máslo,
cukr krystal,
mouka hrubá,
skořice,
ovoce
Komentáře (5)
Pro "der.bruna", kompotované ovoce je nejlépe před použitím nechat okapat na cedníku. Já jsem ve včerejším receptu použil právě kombinaci kompotovaných broskví a hrušek (vzácná shoda s dotazem) a bez problémů.
Jani, recept zaslouží bodíka!