Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 800 kJ / 1 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,46 g |
Tuky | 94,88 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 911 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,65 g |
Sacharidy | 36,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Moje poznámka
Zapečený hlávkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0PE
Nejnovější recepty
Salát s jahodami
Přidáno před 2 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 9 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí focaccia
Kakoska před 26 minutami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 1 hodinou
Jogurtové muffiny
Fitulka před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
MartinaDvorakova před 2 hodinami
Cuketové karbenátky
KrisZaezemi před 3 hodinami
Masové hašé
HankaKyri před 3 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem (třešněmi)
Amera před 4 hodinami
Smoothie s jablkem a nektarinkou
Valis před 5 hodinami
Královské žampiony
Valis před 6 hodinami
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapeceny salat,
hlávkový salát recepty,
hlávkový salát recept,
recept na hlávkový salát,
zapečený okoun,
zapékaný hlávkový salát,
nádivka z hlávkového salátu,
hlávkový salát,
zapečný hlávkový salát recept,
salát z lilku a hlávkového salátu,
recepty z hlávkového salátu,
recepty z hl. salátu,
recept na hl. salát,
salatovy privarok,
okoun salát,
co vařit z hlávkového salátu,
co uvarit k hlavkovemu salatu?,
recepty hlávkový salát,
zapečenej salát,
recept okoun nilský
Suroviny:
salát hlávkový,
máslo,
žloutek,
salám měkký,
strouhanka,
mléko,
bílek
Komentáře (3)