Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 235 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,46 g |
Tuky | 21,12 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Moje poznámka
Tresčí játra v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rr0
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 17 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 50 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
trešti jatra,
tresčí játra pomazánka,
pomazánka z tresčích jater,
úprava tresčích jater,
uzena tresci jatra,
pomazánka tresčí játra,
recepty z tresčích jater,
salát z tresčích jater,
co obsahuji jatra,
pomazánka s tresčích jater,
pomazánka z treštích jater,
tresčí,
frischa,
pomazánky recepty tresčí játra,
babica pomazánky,
recept s tresčích jater,
uprava čerstvých tresčích jater,
co opsahuji tresti jatra,
zabavne chlebičky pro děti,
recepy online
Suroviny:
tresčí játra,
sýr pomazánkový,
vejce,
hořčice dijonská,
cibulka lahůdková,
petrželka,
pažitka,
bazalka čerstvá,
tymián,
šalvěj,
sůl
Komentáře (7)