Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 831 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,78 g |
Tuky | 57,10 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 36,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Moje poznámka
Kopretinové jitrnice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L824
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí maso na pivě
Přidáno před 22 hodinami
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 13 minutami
Snadný štrúdl
Ivace před 19 minutami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 25 minutami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 30 minutami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 1 hodinou
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 2 hodinami
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 2 hodinami
Hovězí guláš
dejvi01 před 2 hodinami
Tématické fráze:
buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic recept,
jitrnice recept,
buchta do prejtu,
buchta orgazmus,
ohřívání jitrnic,
buchta do jaternic,
buchta na jitrnice,
recept na buchtu do jitrnic,
pečená buchta do jitrnic,
buchta do jitrnic-recept,
jitrnicová buchta,
ohřívání jaternic,
ohřívání jitrnice,
buchta na jaternice,
jitrnice,
recepty z jitrnic,
orgazmus buchta,
jitrnicový prejt s vejci,
recept buchta do jitrnic
Suroviny:
jitrnice,
vejce,
cibule,
jablko,
sýr nastrouhaný,
olej,
majoránka,
koření kari,
sůl
Komentáře (10)