Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 759 kJ / 420 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,34 g |
Tuky | 30,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Moje poznámka
Vepřové plátky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kwr
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Žampiony na smetaně s kuřecím masem - rychlovka
Přidáno před 22 hodinami
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno 3. 6. 2025 18:29
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno 3. 6. 2025 17:26
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno 3. 6. 2025 13:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gulášová polévka z mletého masa
pikador před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
pikador před 3 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
xSarka před 3 hodinami
Rebarborový koláč
brtna před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Tom_Kotel1 před 6 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
nelasimak před 6 hodinami
Litý koláč s ovocem a želatinou
vostarekadam0 před 7 hodinami
Těstovinový salát
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
sos k vepřovému masu,
sos na veprove maso,
sos na maso,
vepřové plátky recept,
sos k masu,
veprovy sos,
jak udělat sos k masu,
sos k rýži,
vepřový plátek recept,
recepty vepřové plátky,
recept na vepřové plátky,
recept vepřové plátky,
vepřové plátky maso recepty,
vepřový maso na plátky recept,
recept na sos k masu,
recepty z vepřových plátků,
sos pod maso,
španělský ptáček naruby
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
okurky sterilované,
vejce,
salám točený,
masox,
hořčice,
podravka,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)