Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí závitky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1VR
Moje poznámka
Hovězí závitky v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1VR
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 55 minutami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 27 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
hovězí závitek,
crock pot recepty,
crok pot,
hovězí závitek recept,
crock pot,
recepty ph,
knorr kuchařka,
závitky z hovězího,
crock pot kuchařka,
recepty v ph,
hovězí v ph,
recepty crock pot,
recepty z ph,
crok-pot,
kucharka knorr,
pomalý hrnec crock pot,
provazek na zavitky,
vaření v crok pot,
hovězí plátky v ph,
jíška v ph
Suroviny:
hovězí zadní,
okurky sterilované,
salám šunkový,
slanina,
párky,
česnek,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
cibule,
Komentáře (9)
kdyby tu ten rcp nebyl, mohla jsem vložit nový s názvem:Hovězí závitek v PH v barvách Plzně
a děkuji
už jsem závitky z hovězího nedělala..noo, v trnky to bude rok
ale v pomaláči byli úúžasní..ptáčci jarabáčci
chuť masenka je nesrovnatelně lepší, než v čemkoliv jiném...
toto bylo k dnešnímu obědu, vynikající
jenom s drobnou obměnou: závitky jsem před uložením do PH zprudka opekla na pánvi a na výpeku jsem dala osmahnout slaninku s cibulkou
přidávám bodík a obrázek
a díky