Zeleninová drožďovka s kroupama
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 489 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 8,62 g |
Vláknina | 3,36 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová drožďovka s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q703
Moje poznámka
Zeleninová drožďovka s kroupama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q703
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 12 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 13 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 5 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 14 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 52 minutami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 1 hodinou
Bezlepkové máslové sušenky
kostatko_1 před 1 hodinou
Čínská cuketa
Ajkad před 1 hodinou
Domácí kečup
Jarin57 před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 3 hodinami
Tématické fráze:
babiččina polévka z fazolových lusků,
polevka z čerstvych fazolovych lusku,
drozdova polevka s kroupama,
zeleninová polévka s kroupama,
ovesné vločky místo krup v polévce,
droždová polévka s kroupama recept,
recept z uvařených krup,
recepty z uvařených krup,
babiččina mražená zeleninová směs recept,
babiččina zeleninová směs,
recept na drožďovou polévku,
drozdova polévka krup,
polévky s kroupama,
recept s kroupama,
recepty droždove kroupy do polevky
Suroviny:
směs zeleninová babiččína,
kroupy,
droždí čerstvé,
cibule,
vegeta,
olej olivový,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)