Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,88 g |
Tuky | 80,47 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 3,81 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Moje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Nejnovější recepty
Mini vaflový špíz
Přidáno před 1 hodinou
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 10 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 12 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
trepka před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Walina1301@gmail.com před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 8 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 10 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 12 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 12 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 12 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 14 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 16 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jater,
kuřecí játra s porkem,
recepty kureci jatra s porkem,
játrová buchta,nákyp z kuřecích jater,
kureci nakyp s jatry,
nákyp s kuřecími játry,
dušená kuřecí játra top recepty,
kureci játra,
dusena kureci jatra,
kuřecí játra cholesterol,
pomazánka z kuřecích jater,
vnitrnosti nakyp,
recept aj,
kureci sendvic recept fotky,
dušená jatra s pórkem,
kuřecí játra recepty s porkem,
dušené kuřecí játra
Suroviny:
játra kuřecí,
veka,
vejce,
olej,
cibule,
pepř,
petrželka,
sůl,
mléko
Komentáře (6)