Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 169 kJ / 2 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,88 g |
Tuky | 80,47 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 3,81 g |
Sodík | 4,06 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 296,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Moje poznámka
Nákyp z kuřecích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4R7J
Nejnovější recepty
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 32 minutami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 14 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 23 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Renata1988 před 5 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 7 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 7 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 12 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 13 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 15 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 16 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 16 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 17 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z jater,
kuřecí játra s porkem,
recepty kureci jatra s porkem,
játrová buchta,nákyp z kuřecích jater,
kureci nakyp s jatry,
nákyp s kuřecími játry,
dušená kuřecí játra top recepty,
kureci játra,
dusena kureci jatra,
kuřecí játra cholesterol,
pomazánka z kuřecích jater,
vnitrnosti nakyp,
recept aj,
kureci sendvic recept fotky,
dušená jatra s pórkem,
kuřecí játra recepty s porkem,
dušené kuřecí játra
Suroviny:
játra kuřecí,
veka,
vejce,
olej,
cibule,
pepř,
petrželka,
sůl,
mléko
Komentáře (6)