Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 780 kJ / 3 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,13 g |
Tuky | 178,72 g |
Vláknina | 26,64 g |
Cholesterol | 551 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 16,82 g |
Sacharidy | 384,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxq4
Moje poznámka
Litina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxq4
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 6 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 19 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 22 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 1 hodinou
Jahodové smoothie
Valis před 7 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 8 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 9 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 10 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 10 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 11 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 13 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 15 hodinami
Tématické fráze:
bramborová litina,
litina z brambor,
jihoceska litina,
litina jídlo,
jídlo litina,
pečená litina,
litina bramborová,
litinka recept,
jihočeská bramborka,
jihočeská litina recept,
litina pečená,
bramborka recept,
litý bramborák,
recept jihočeská litina,
recept na litinku,
litinka,
klatovský báč,
litina-recept,
litina s makem,
recept na bramborovou litinu
Suroviny:
brambory,
mouka hrubá,
sůl,
vejce,
mléko,
špek,
česnek,
sádlo,
droždí,
cukr,
mák,
strouhanka
Komentáře (2)