Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 411 kJ / 1 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,48 g |
Tuky | 73,28 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Moje poznámka
Tofu paprikáš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Jl
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 1 hodinou
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 5 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 8 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 9 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 1 hodinou
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 1 hodinou
Salát Coleslaw
Kristina1 před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 2 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 2 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 2 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 3 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 3 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídla s tofu,
pokrmy z tofu,
tofu recepty,
co uvařit z tofu,
jídla z tofu,
tofu cena,
recepty z tofu,
jídlo z tofu,
vaříme z tofu,
pokrmy s tofu,
varime s tofu,
tofu na paprice,
recepty s tofu,
tofu,
jak uvarit tofu,
co uvařit s tofu,
pokrm z tofu,
tofu recept,
jídlo s tofu,
dietní jídla z tofu
Suroviny:
tofu bílé,
paprika čerstvá červená,
rajče,
cibule,
olej,
omáčka sojová,
pepř,
kmín mletý,
majoránka,
paprika sušená sladká,
sůl
Komentáře (20)
Celý recept po slovensky, ale namiesto "s haluškami" napíšeš "s nokami". Keď už tak strašne chceš noky poslovenčiť, tak "nokmi". Nie nokami...
pro Janka (neregistrovaný/á) - každá kuchařka je osobnost a má svůj styl a to je na vaření právě to krásné. Každý si vybere a jestliže mi něco nechutná, nebudu hanět autora, nejvýš napíšu, že tohle u nás nejede.A pokud jsi nabroušená proti autorce, tak si to prosím dej jinam, ne sem. Howgh.
Jana Remková má hlavně recepty, které patří mezi tzv. běžné. Tejaja zase preferuje recepty méně běžné...no a co?
No nic, jen můj názor, neuraž se.