Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 721 kJ / 2 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,42 g |
Tuky | 24,60 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 478,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Moje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 16 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 16 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 27 minutami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková polévka
ilonkakulisek před 2 hodinami
Banánové lívance
MichaelaZamostna před 2 hodinami
Panzanella s pečenými rajčaty
preclik.jana před 2 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Petulice před 2 hodinami
Vydatná hrachovka
Fitulka před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 4 hodinami
Italské plněné placky
Lucie1001 před 5 hodinami
Helenské rohlíky
Tynaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
dobroty od toničky,
špalíčky,
bramborové špalíčky se zelím a uzeninou,
bramborové špalíčky se zelím,
bramborove špaličky,
spalicky recepty,
špalíčky se zelím,
bramborové špalíčky s cibulkou,
spalicky recept,
bramborové špalíčky s krupičkou,
bramborové špalíčky z hladké mouky,
babiččiny bramborové špalíčky,
špalíčky uzené zelí,
moučníky od toničky,
bramborové špalíčky s uzeným,
uzene veprove s bramborovymi spalicky,
tonicko.e stránky,
bramborové špalíčky videorecept,
bramborove špliky nakup,
spalicky zeli maso
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka výběrová,
sůl,
vegeta,
vejce,
maso uzené,
klobása,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Tenhle způsob jsem neznal, já vždycky pracně balil maso do těsta, a ono se mi to trhalo, a já měl na sebe vztek a trhalo se to víc. Změním tedy postup a bude vyhráno. Díky Jano moc.