Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 742 kJ / 177 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 12,40 g |
Vláknina | 8,75 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 6,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Moje poznámka
Žampionová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlVE
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíčky s mákem a dušenými meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Gnocchi s cuketou a špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Salát s opečeným kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Gnocchi s cuketou, rajčaty a bazalkou
Přidáno před 15 hodinami
Rybízová marmeláda s Gelfixem
Přidáno před 15 hodinami
Žampiony plněné sýrovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
IvaSichtova před 15 minutami
Lečo
Ernest_Bago před 42 minutami
Vepřová panenka s pórkem
lenka64892 před 3 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 3 hodinami
Listový špenát s volským okem
cherst před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Jirina kucavova před 5 hodinami
Palačinky ze zakysané smetany
Masulka1967 před 6 hodinami
Žampionová omáčka rychlá
Stanas před 15 hodinami
Citronová babeta
Dantes30 před 19 hodinami
Bramboračka
Yrian před 20 hodinami
Tématické fráze:
recept na žampionovou pomazánku,
zamionova pomazanka,
žampionová pomazánka s tvarohem,
žampionová pomazánka na chlebíčky,
žapionova polevka,
žampinová pomazánka,
žampionová pomazáka,
žapionova pomazanka,
žampionová,
tvaroh žampionová pomázanka,
žampijonová pomazánka,
žampionový tvaroh,
žamponová pomazánka recept,
recept na žampionovou pomazánka,
pomazaka s tvarohu,
žampiónovapomazánka,
tvarohová pomazánka s žampionami,
jak se dela zampionova pomazanka,
žamipionová pomazánka,
pomazanka s ramou
Suroviny:
žampióny,
rama máslová,
pomazánkové máslo,
tatarská omáčka,
sůl,
koření grilovací,
majoránka
Komentáře (10)
Tekutinu z podušených hub neslévám, protože to není voda, ale houbová "voňavka" a kanalizovat ji by mi přišlo líto
A když budete strouhané houby restovat NASUCHO až takřka dosucha, tak navíc můžete ušetřit i za grilovací koření, ale to už pak bude jiná, daleko jemnější pohádka, že
Jo teď dočítám - ne celou ramu,ale stejně je to dost nepřesné a hlavně nechápu, proč míchat ramu a máslo a když už, tak v jakém poměru?