Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 869 kJ / 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,56 g |
Tuky | 12,53 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 11,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládka dušená s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/197Z
Moje poznámka
Roládka dušená s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/197Z
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 5 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 7 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 9 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit hlívu ústřičnou,
vepřové srdce recept,
recepty s hlívou ústřičnou,
recepty na hlívu ůstřičnou,
vepřová kýta s hlívou ústřičnou,
maso s hlívou ustřičnou,
recepty dušené vepřové s hlívou,
dušené vepřové s hlívou recept,
recepty s hlívou,
dušené maso s hlívou ůstřičnou,
vepřové kotlety dušené s hlívou,
vepřové srdce recepty,
veprove s hlivou,
vepřová roláda s hlívou,
vepřové roládky s hlívou ústřičnou,
dušené vepřové s hlívou,
veprova kyta s hlivou,
dušené vepřové maso s hlívou,
dušená,
veprove maso s hlivou ustricnou
Suroviny:
kýta vepřová,
hlíva ústřičná,
cibule,
hořčice kremžská,
slanina anglická,
vejce,
sůl,
kmín celý,
sušená bazalka,
olej olivový
Komentáře (5)