Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 910 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 1,83 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Moje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 3 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 3 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 4 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 4 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové muffiny
Slivci před 31 minutami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 1 hodinou
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 1 hodinou
Dušená mrkev
Tajemnost před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 2 hodinami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 3 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 4 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka,
neodolatelná křidelka,
jak péct křidýlka,
pečení kuřecích křidýlek,
pečení kridylka,
neodolatelná kuřecí křidélka videorecept,
vývar z křidýlek,
kuřecí křidýlka,
neodolatelná kuřecí křidélka,
pečeme křidýlka,
přìprava křidýlek,
recept z kridylek,
peceni kridylek,
kuřecí vývar s kridylek,
doba pecenikridylek,
křidýlka v octu,
na kolik pect kridylka,
kridylka krupave,
kuřecí křidýlka recept,
recept na kureci kridylka
Suroviny:
křídla kuřecí,
cibule,
slanina anglická,
šunka,
ocet,
omáčka sojová,
víno bílé,
česnek,
zázvor,
vývar kuřecí,
pepř,
sůl
Komentáře (4)