Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 910 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 1,83 g |
Vláknina | 10,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Moje poznámka
Neodolatelná křidýlka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3y9O
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 18 minutami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 14 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 16 minutami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 35 minutami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 10 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 11 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 13 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 13 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 14 hodinami
Tématické fráze:
křidýlka,
neodolatelná křidelka,
jak péct křidýlka,
pečení kuřecích křidýlek,
pečení kridylka,
neodolatelná kuřecí křidélka videorecept,
vývar z křidýlek,
kuřecí křidýlka,
neodolatelná kuřecí křidélka,
pečeme křidýlka,
přìprava křidýlek,
recept z kridylek,
peceni kridylek,
kuřecí vývar s kridylek,
doba pecenikridylek,
křidýlka v octu,
na kolik pect kridylka,
kridylka krupave,
kuřecí křidýlka recept,
recept na kureci kridylka
Suroviny:
křídla kuřecí,
cibule,
slanina anglická,
šunka,
ocet,
omáčka sojová,
víno bílé,
česnek,
zázvor,
vývar kuřecí,
pepř,
sůl
Komentáře (4)