Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 391 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,37 g |
| Tuky | 64,57 g |
| Vláknina | 4,35 g |
| Cholesterol | 222 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,70 g |
| Sacharidy | 18,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Moje poznámka
Pstruzi s nivovým bešamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Z0
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 51 minutami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 1 hodinou
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 6 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 8 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 10 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 13 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
ryba s bešamelem,
pstruh recept,
pstruh s bešamelovou omáčkou,
ryba v bešamelem,
pstruh na provensálském na koření,
ryba v nivovém bešamelu,
zapekany pstruh ve smetane,
nivovybesamel,
ryby s bešamelem,
provensálský pstruh,
rajska s besamelem,
ryba s bešamelem,
pstruh a provensalske koreni,
recepty ryba s bešamelem,
pstruh smetana syr,
pstruh na provensálském koření,
ryba paprika mrkev,
bešamel,
bešamel sýr
Suroviny:
pstruh,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
máslo,
sýr niva,
smetana sladká,
česnek,
koření provensálské,
petrželka,
mrkev,
kopr
Komentáře (2)