Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 37,77 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 8,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Moje poznámka
Lehká tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MJE5
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 1 hodinou
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 2 hodinami
Bezinkové řízky - kosmatice
Přidáno před 3 hodinami
Topinka s česnekovým tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp
panilek před 24 minutami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 37 minutami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 39 minutami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 2 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 2 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 3 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 3 hodinami
Mandlová bublanina s třešněmi
danila před 3 hodinami
Mleté maso pečené v listovém těstě
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
hospodská tatarka,
lehká majonéza,
tatarka,
jak vylepšit tatarku,
tatarka s koprem,
lehká domací tatarka,
lehke omačky,
domácí tatarka lehká,
tatarka omacka,
recepty vaření,
odlehcena tatarka,
jak se dela chutna tatarka,
lehká domácí majonéza,
hospodská tatarka recept,
tatarka s cibulkou,
domácí lehká tatarka,
recept tatarka,
tatarka domácí lehka,
tatarka s cibulí,
tatarka recept
Suroviny:
cibule,
hořčice,
majonéza
Komentáře (12)
sama příjdeš na to jak co vylepšit a tady je spousta lidiček co Ti rádi poradí
Snad jen na práci.
A tatarka není minutka - snad by bylo lépe ji přesunout do omáček.