Postup přípravy
Krok 1: Bůček nakrájíme na plátky, potřeme česnekem, posypeme kmínem, solí a pepřem a takto upravené je uložíme na vodou vypláchnutý plech.
Krok 2: Pečeme je při asi 170-180°C dozlatova.
Krok 3: Krajíce chleba osmažíme na oleji, na talíři je potřeme hořčicí a obložíme plátky horkého bůčku. Můžeme ho ještě posypat strouhaným křenem nebo odobit zeleninou.
Zveřejněno 18. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Havířský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27jv
Moje poznámka
Havířský chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/27jv
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 11 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 13 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 7 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 9 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 9 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 10 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 10 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 12 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 14 hodinami
Tématické fráze:
havířský salát,
havířské špagety,
havířský řízek,
havirsky řízek recept,
recepty z chleba,
vepřové na chléb,
havirskychleb,
celozrnný havířský chléb,
havirske menu,
obložený chleba na grilu,
obložený chléb s plátky bučku,
salat havirsky,
havířská topinka,
havířské těstoviny,
havířské tousty,
havířské jídlo,
haviřske maso recept,
havirska kucharka
Suroviny:
bůček vepřový,
sůl,
pepř,
česnek,
kmín drcený,
chléb,
olej,
hořčice plnotučná,
zelenina
Komentáře (16)